Θερμανση

Οι σχετικές με τη θέρμανση εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το σύνολο των κατασκευών και των υλικών που απαιτούνται για την παραγωγή και τη μεταφορά θερμότητας στους διάφορους χώρους ενός κτηρίου. Αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τη δημιουργία συνθηκών άνεσης στους εσωτερικούς χώρους οποιουδήποτε κτηρίου.

Υπάρχουν διαφορετικά συστήματα, τα οποία, εκμεταλλευόμενα τη ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη, προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες θέρμανσης. Η εταιρεία tech.c.g. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, που καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συγκεκριμένα, εξειδικευόμαστε επί σειρά ετών στους εξής τομείς:

Συμβατικα Συστηματα Θερμανσης

Τοποθέτηση συμβατικών συστημάτων θέρμανσης με λεβητοστάσιο φυσικού αερίου ή πετρελαίου σε συνδυασμό με καλοριφέρ, τερματικές μονάδες νερού και θέρμανση δαπέδου

Συγχρονα Συστηματα Θερμανσης

Τοποθέτηση σύγχρονων αντλιών θερμότητας

Εναλλακτικα Συστηματα Θερμανσης

Εγκατάσταση συστημάτων που βασίζονται στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, όπως είναι οι σόμπες pellet.

Ηλιακα Συστηματα Θερμανσης

Εγκατάσταση συστημάτων ηλιακής υποβοήθησης, που συγκεντρώνουν την ηλιακή ενέργεια και θερμαίνουν αποτελεσματικά το χώρο σας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Το γραφείο μας θα σας ενημερώσει για την καλύτερη δυνατή λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωσή σας και θα καταρτίσει πλήρη τεχνική και οικονομική προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για όλες τις διαθέσιμες λύσεις στον τομέα της οικονομικής θέρμανσης